1

Koronavirüs Uyarı Levhaları ve Fiyatları

Son yıllarda dünyayı etkisi altına alan ve ciddi bir sağlık prolemi olan korona virüs, kısa süre içerisinde oldukça geniş bir yayılım kitlesine sahip oldu. Enfeksiyon hastalıkları kategorisinde yer alan ve birçok insanın da ölümüne sebebiyet veren bu hastalık, çok kısa bir zaman dilimi içerisinde kişiler arası yapılan temaslarda kolaylıkla geçebiliyor. Bu sebep ile günlük hayatta girip çıkılan birçok ortamda korona virüs uyarı levhalarına rastlamak mümkün.

Korona virüs uyarı levhaları genellikle iş yerlerinde ve toplu taşıma araçlarında sıklıkla kullanılır. İnsanları uyarmak için konulan bu levhalar son düzenlemelere göre iş güvenliği kuralları içerisinde de yer alıyor. Levhalar içerik bakımından insanlar arasında etkileşim oluşmaması gerektiğini ifade ediyorlar. Korona virüs uyarı levhaları toplumsal olarak sağlıklı yaşamın devam etmesi için büyük önem taşıyorlar. 

Korona Uyarı Afişleri

Sağlık olarak insan vücudunda olumsuz etkiler yaratan korona virüs, özellikle kalabalık ortamlarda hızlı bir yayılım içerisine giriyor. Genellikle gıda sektörlerinde, toplu taşıma araçları gibi insan çokluğu yaşanan yerlerde korona uyarı afişleri kullanılıyor. Korona uyarı afişleri resimler ve etkileyici yazılar ile insanların dikkatlerini çekmeyi başarıyorlar. Bu sebep ile kalabalık ortamların oluşumunda insanların uyması gereken 14 kural içeriği korona uyarı afişleri ile sergileniyor. 

Korona uyarı afişleri kullanıldıkları ortamların girişlerinde veya en dikkat çekici duvarlarına asıyorlar. Ebat olarak değişiklik gösteren bu afişler, korona virüsten korunma yolları için yapılması gerekenleri veya yapılmaması gerekenleri de içeriğinde barındırıyor. Korona virüs uyarı afişleri sayesinde ortamda uyulması gereken kurallar öğrenilirken, korona virüs ile mücadele etmenin ne denli zorlu süreçler olduğunu anlamak da mümkün. 

Korona Uyarı Sticker

Korona virüsün yayılım ortamı için herhangi bir belirleme olmadığı gibi çok az kişinin bulunduğu ortamlarda da bulaşma riski oldukça yüksek. Büyük mekanlarda genellikle uyarı levhaları tercih edilmiş olsa da ufak ölçekli mekanlarda veya ticari taksilerde korona uyarı stickerleri kullanılıyor. Ayrıca iş yerinde kişinin şahsına ait odasının giriş kapılarında da son zamanalarda korona uyarı stickerlerina rastlanıyor. Korona uyarı stickerleri küçük ebatlı olmaları sebebi ile tek görsel veya kısa, etkileyici yazılar içeriyorlar. Fakat korona uyarı stickerleri fosforlu bir yapıya sahip olduklarından gece de kolaylıkla fark edilebiliyor. 

Sosyal Mesafeyi Koruyalım Sticker

Korona virüs bulaşma hızının oldukça yüksek olmasından dolayı 14 kural ilkesi benimsenmiştir. Bu kurallar içerisinde belirlenen ve özellikle uyulması gereken sosyal mesafeyi koruyalım maddesi stickerı sıklıkla görülür. Genellikle toplu taşıma araçlarında görülen bu stickerlar insanlar arasında mesafenin korunması gerektiğini ifade eder. Öyle ki korona virüs temas olmasa dahi kısa mesafede nefes yolu ile bulaşabilir. Sosyal mesafeyi koruyalaım stickerları yapılan ortama belirli aralıklar ile sık sık yapıştırılır. Sosyal mesafe kuralı hastalığın seyri için oldukça önemlidir. 

Covid 19 Uyarı Levhaları Fiyatları

Covid 19 uyarı levhaları hastalığın yayılımına oranla zamanla çeşitlilik olarak farkını artırmıştır. Özellikle iş yerlerinin dikkat ettiği ve özenle yerleştiği bu levhalar, ebat ve boylarına göre fiyat farklılıkları gösterebilir. Ayrıca iş yerlerine özel olarak covıd 19 levhası üretimleri de yapılıyor. Bu levhalar üretici firmasına, üretim yapılmış olduğu malzeme kalitesine ve büyüklüklerine göre birbirlerinden çok daha ayrı fiyatlara sahiptirler. Uyarı levhaları satın alınırken firmalar arası analiz yapmak avantajlı olacaktır. Ayrıca uyarı levhaları içerisinde en hesaplı olanları stickerlardır. Stickerlar hem ebat bakımından küçük olduklarından hem de kullanıldıkları malzeme gereği ekonomik anlamda en uygun fiyatlara sahiptirler. 

Covıd 19 Uyarı Levhaları Çeşitleri

Covıd 19 uyarı levhaları üretici firmaların çoğalması ile birlikte oldukça fazla çeşitliliğe sahip olmuşlardır. Firmalar iş yerlerinde kapalı veya açık ortamlara uygun olan levha üretimlerini yapmışlardır. Bu anlamda korona virüs uyarı levhası çeşitlerinde metalik olarak tabela şeklinde, afişler ve stickerlar olarak alıcısına sunulur. İnsanlar mekanlarına uygun covıd 19 uyarı levhalarına kolaylıkla ulaşırlar. Covıd 19 uyarı levhalarında en çok sosyal mesafenın korunmasına ve maskeye dikkat çekilir. Bunun yanı sıra temizlikte ifade edilen başlıca unsurlar arasında yer alır. Covıd 19 uyarı levhalarında mekanların seçimine göre farklı renk ve modellere rastlamak mümkün. Bu tür levhalarda başlıca aranan özellik dikkat çekici olmalarıdır. 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR