Taşınabilir Sistemler Display Ürünler

Taşınabilir Sistemler Display Ürünler

Kişiler ve firmalar tarafından sıklıkla tercih edilen reklam tanıtım alternatiflerinden bir tanesi olan display ürünler İngilizce kökenli bir kelime olup "göstermek" manasını taşır. 

Reklam çalışması yapmak isteyen pek çok işletme için çok sayıda display ürün mevcut halde bulunur. Her sektör için farklı ürünlerin uzun süreli reklam yapma amacıyla tercih edilmesi imkânı sunar. 

Display Ürün Nedir?

Fuar organizasyonları kapsamında firmalar yaygın bir biçimde display ürünler tercih ederler. Bu ürünler uzun süreli olan reklam tanıtımı bakımından oldukça yüksek düzeyde fayda sağlar. Sergilerde, çoğu satış noktalarında, promosyon dağıtımları içerisinde kullanılabildiği gibi, aynı zamanda da seçim çalışmalarında oldukça sık bir şekilde kullanılır. 

Örümcek stand, x banner, roll – up banner, roll – up gibi ürünler fuar organizasyonları içerisinde sıklıkla kendini gösterir. Bununla birlikte display Ürünler taşınabilir bir mekanizmaya sahiptir ve seçim çalışmalarında aktif olarak rol oynarlar.

Display Ürün Uygulama Alanları Nerelerdir?

Firmaların hızlı, pratik bir biçimde tanıtım yapması için imal edilen ürünlerdir. Oldukça ergonomik olmalarının yanı sıra kurulum ve kaldırma işlemleri rahat bir biçimde gerçekleştirilir. Firmalar kongre, seminer, fuar, toplantı, sponsorluk gibi pek çok alanda taşınabilirlik anlamında sağlamış oldukları kolaylık nedeniyle tercih ederler.

Kullanım alanları bu sıralanan alanlarla kısıtlı değildir. Aynı zamanda, ofis içi, okul, hastane, dekorasyon mağazaları, restoranlarda da tercih edilir. Display ürünler reklam açısından oldukça önemli etkiler yaratır.

Roll-Up Stand Nedir, Nerelerde Kullanılır?

Çeşitli ölçüler içinde görsel uygulamanın yerine sahip olan, alüminyum kasalı portatif teşhir ürünü şeklinde ifade edilen roll up banner sarmal sistemi yer edinen, toplanabilir olan estetik bir dış görünümün oluşmasını sağlayan tanıtım ve reklamcılık ürünüdür. Özellikle basit ve taşınabilir nitelikte bulunması ve sunum açısından göze hitap etmesi, Roll up banner’ları tercih nedeni yapmıştır. 

Bu anlamda display reklam malzemesi olarak Roll up’ların birden çok kullanım alanı vardır. Roll up banner’lar kongre seminer merkezleri, alışveriş mekanları, ofis ve toplantı yapılması için seçilen alanlar banner’ların sıkça tercih edilmiş olduğu yerlerdir. Tanıtım ile reklamcılık ürünleri için en dikkat çekici olan detaylardandır.

Roll Up Banner Yapısı

Roll up banner yapısında gövdenin içerisine tekrar mekanizmayla ilintili sarmal bir yapı mevcuttur. Tanıtımın yapılacağı yere banner ayakların sabitlenmesinin arkasından baskı yüzeyi sarmal mekanizma aracılığıyla çekilir ve açılması gerçekleştirilir. Bütün yüzey açılmasının ardından alüminyum gövde içinde bulunmakta olan destek çubuğu aracılığı ile afiş yüzeyi konumlandırılır. 

Toplanması da önemli anlamda pratik bir işlemdir ve bu sebeple sıklıkla tercih edilmektedir.  Roll up’lar kapsamında tek bir görsel ile ilerleyebilme mecburiyeti yoktur. Arzu edilen değişik görseller ile de mekanizmanın kurulması da mümkündür. Oldukça fazla bir kullanıma sahip olan display ürünüdür.

X Banner Nedir?

Ayakları x biçiminde olmasının yanı sıra alüminyum malzemeden olup biten baskı malzemenin dört köşesinden kuşgözü delinmesi beraberinde ayak uç noktalarının geçirilmesiyle oluşur. 

Bu display ürünü olan x banner ağırlık olarak metal ve plastik malzemeden imal edilir. Hafif, kolay ve ekonomik bir display ürün olduğu için çok tercih edilir.

X Banner Kullanımı

Bulunulan alan içinde portatif ve estetik bir görüntü elde eden display ürünüdür. Taşıma kılıfı yardımıyla arzu edilen pek çok alana götürülme imkânı sağlar ve firmalar tarafından en çok tercih edilen display ürünler arasında kendisine yer bulur. Fazla bir alan kaplamadığı ve hafif bir yapıda yer aldığı için işlerin kolaylaşmasını sağlar. 

Alüminyum X ayak gövdesi, metal ve plastik materyallerden imal edilmesi sebebiyle taşınması pratiktir. Fuar alanları, marketler, mağazalar, toplantı ve konferanslar salonları, avm olarak benzer biçimde olan kapalı mekânlarda rahatça kullanım sağlar. Ürünün ya da markanın cazibeli bir biçimde öne çıkmasını sağlayan bir tanıtım standı oluşturulabilir.

Roll-Up Banner Nedir?

Roll Up banner standlar görsel açıdan display reklam tanıtım malzemeleri için vazgeçilmez bir stand çeşididir. Roll uplar fuar organizasyon tanıtım sunum reklam tanıtım işlerinizde özel bez çantası ile kolayca taşınabilen reklam tanıtım aracıdır. 

Roll Up dijital baskı için tasarım oluşturulur. Tasarım sürecinden sonra oluşturulan dijital baskı roll up üzerine monte edilir. Roll upların değişik ölçülerde üretimi yapılır. Roll banner’dan yararlanarak çeşitli faaliyetleri göstermek anlamına gelmektedir.

Quick Banner Nedir?

Kurulumu hızlı ve bir branda üzerine baskı yapılarak alüminyum çerçeve ile tutturulan reklam panolar quick banner ismini alır. 

Reklam ve tanıtımlar firmanın tanınırlığını sağlamak için yer verilmesi gereken bir süreçtir. Firmaların ya da kişilerin satış noktalarında promosyon unsurlarına yer vermeleri oldukça önemlidir.

Örümcek Stand Nedir?

Alüminyum profil ve sert enjeksiyon plastik parçalardan meydana gelen örümcek stand portatif kurulumu kolay ve çanta ile taşıma olanağı yaratan bir display üründür. 

Görsel açıdan modern ve estetik duran örümcek masa örümcek ağı benzeri bir dokuya sahiptir.
 

Etiketler: Altın Reklam
Temmuz 11, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR